5 ‘hile’ të zgjuara që të gjithë shoferët duhet t’i dijnë

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Gjithkush që zotëron një makinë e di se kjo mund të nënkuptojë shumë punë.

Është e rëndësishme që të mirëmbahet si brenda dhe jashtë, në mënyrë që ajo të mbetet e ruajtur, por që të ndodhë, ju duhet të gjeni kohë.

Videoja më poshtë zbulon 5 “hile” të thjeshta që tregojnë se si mund të mirëmbash një makinë në mënyrë të rregullt dhe efikase, transmeton lajmi.net.

Unë e vlerësova sidomos telefonin celular, pasi e përdor telefonin tim si një GPS në veturë dhe ende nuk kam gjetur një mënyrë të zgjuar për t’u siguruar që ta shoh ekranin siç duhet.

 

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com