Armend Ibrahimi kërkon shkarkimin e Qeverisë (VIDEO)

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Këshilltari i ish Kryeministrit Isa Mustafa, së fundit këshilltar i Kryetarit të PDK-së Kadri Veseli, Armend Ibrahimi, përmes një video ka kërkuar shkarkimin potencial të Qeverisë së Kosovës.

Ai përmes një video, kërkon të mos vonohen më gjatë liberalizimi i vizave dhe kredibiliteti institucional.

“Tashmë është e qartë se ka ardhur koha për qeverinë e liberalizimit të vizave, kredibilitet institucional, legjitimitet demokratik popullor”, thotë Ibrahimi.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com