Qeveria hap mbi 1000 vende të reja pune

Numri i të punësuarve në institucionet publike të nivelit qendror, do të ketë një rritje të madhe në vitin 2018. Kjo rritje e numrit të punëtorëve është pasqyruar në projektbuxhetin e vitit

Bitcoin do ta arrijë çmimin prej 1 milion dollarë

Chamath Palihapitiya, themeluesi i “Capital Social” dhe bashkëpronar i “Golden State Warriors”, shprehu mendimin e tij mbi vlerën dhe rritjen potenciale të Bitcoin, në një intervistë për CNBC këtë të marte, përcjellë