“Bechtel&Enka” i jep pamje të bukur lumit Lepenci (Foto)

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kompania “Bechtel&Enka”, e cila është duke finalizuar projektin e ndërtimit të autostradës “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit, ka rregulluar edhe shtratin e lumit Lepenci përgjatë Grykës së Kaçanikut.

Autostrada “Arbën Xhaferi”, e cila pritet të përfundojë brenda këtij viti ka urën prej rreth 7 km, që është më e gjata në Ballkan dhe që ofron mundësi udhëtarëve të shohin bukuritë e Grykës së Kaçanikut dhe lumin Lepenc.

Krahas ndërtimit të autostradës, kompania “Bechtel&Enka” ka rregulluar edhe shtratin e lumit Lepenci, duke i dhënë një pamje të bukur.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com