fbpx

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi në të cilin të gjithë do të joshen! (Video)

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Filloni me vetëm 20 sekonda në ditë, ndërkaq përfundojeni me disa minuta. Pas këtyre ushtrimeve shikohuni në pasqyrë dhe do të shihni ndryshimet.

Poenta është në përshtatjen graduale të qëndrimit, i cili aktivizon komplet të gjithë muskujt e trupit dhe në tërësi transformon trupin brenda një muaji.

Sfida zgjat 28 ditë apo katër javë, ndërkaq çdo të dytën ditë shtoni numrat e sekondave, transmeton NEOGAZETA

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Ushqimin që me çdo kusht duhet ta shmangni para se të flini ose rrezikoni gjumë të keq

Tjetra

Nga 780 aplikacione, statusi i viktimës së dhunës seksuale u njihet 144 personave

TË FUNDIT NGA RUBRIKA