Cila më efektive, dieta apo ushtrimet?

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Për shumë vite stërvitjet janë përkrahur si mjeti më efektiv për humbjen e peshës.

Një regjim i qëndrueshëm është sigurisht shumë i rëndësishëm për të rritur produktivitetin dhe lehtësimin e stresit, por në fakt dieta është shumë e rëndësishme për humbjen e peshës tuaj, transmeton Klan Kosova.

Nëse ju nuk janë të bindur, këtu janë arsyet kryesore pse dieta është më e rëndësishme se stërvitjet; vetëm ushtrimet nuk mund të largojnë peshën tuaj, madje ato shpesh e rrisin oreksin tuaj.

Andaj ne rekomandojmë se menyra më efektive për humbjen e peshës si dhe mirëmbajtjen e një trupi të shendetshëm është nje kombinim i balancuar ndermjete dietes dhe ushtrimeve.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com