fbpx

Facebook do të ju ndjekë kur të lëvizni nëpër dhomë!

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Facebook po lançon altoparlantin e tij inteligjent me një ekran dhe një aparat fotografik.

Portal dhe Portal + janë ndërtuar posaçërisht për video-telefonata. Pajisja është në thelb një folës i zgjuar me një prekje që përfshin disa karakteristika unike. Midis tyre është një sistem zbulimi i përdoruesit, i cili do të zmadhojë fytyrën e një personi ose do ta ndjekë atë kur të lëvizë nëpër dhomë. Ideja që qëndron prapa pajisjes është të bësh biseda video sikur të jesh në një dhomë me bashkëbiseduesin.

Por, a do t’i besojnë përdoruesit e Facebook-ut një pajisjeje të tillë në shtëpinë e tyre?

Kjo është një lëvizje e guximshme për një kompani të rrethuar nga çështjet e privatësisë që rrjedhin nga skandali i të dhënave të Cambridge Analytica dhe një “hack” masiv që mund të ketë kompromentuar 50 milionë përdorues.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

5 'hile' të zgjuara që të gjithë shoferët duhet t’i dijnë

Tjetra

Shesheli tregon pse nuk guxon të blejë shtëpi në Prizren

TË FUNDIT NGA RUBRIKA