fbpx

Florian Dushi: Dallaverxhinjët e vërtet të procesit zgjedhor në Prishtinë (Foto)

Florian Dushi ka shpërndarë dy materiale rreth manipulimit të procesit.

Dokumentet zyrtare tregojnë dallaverxhinjët e vërtet të procesit zgjedhor në Prishtinë. Asnjë dallaver eventual nuk do të kalojë, vullneti i qytetarëve i shprehur në zgjedhjet e djeshme, duhet të pastrohet dhe qartësohet!

(Bashkangjitur janë: 1.formulari origjinal i plotësuar në vendvotim dhe 2.Raporti për të njëjtin vendvotim në faqen faqen zyrtare të KQZ-së. Korrigjimi është bërë sipas formularit të parë i cili është plotësuar në vendvotim në anën e majtë)

– ka shkruar ai.

Neogazeta
Shperndarje
Lajmi paraprak

Gani Dreshaj: Haki Rugova i ka ‘la duart’ nga Istogu, unë jam fitues

Lajmi tjetër

Nis fushata #NjëFijeDritë, kundër diskriminimit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

MË TË FUNDIT nga KATEGORIA