fbpx

Google ndërton programin për gjetjen e racave të kafshëve

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Google ndërton programin për gjetjen e racave të kafshëve

Google ka krijuar një program që verifikon shumicën e racave të kafshëve.

Programi Google Lens identifikon shumicën e kafshëve pasi ato i hidhni në kërkim

Që nga dje ky opsion është në funksion dhe është tejet adekuat sidomos për verifikimin e racave të qenve dhe macave.

Në disa vende, ju mund të etiketoni kafshën tuaj në fotot e Google, kështu që ju mund t’i gjeni lehtë në dosjet tuaja.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Aroma e livandës qetëson trupin dhe mendjen

Tjetra

Snowden: Përmes një SMS-i qeveria fiton qasje në fotot, mesazhet dhe çdo gjë që keni në celular (Video)

TË FUNDIT NGA RUBRIKA