fbpx

Haradinaj e shkarkoi një zv. ministër, emëroi menjëherë tre të tjerë

Facebook
Shperndarje

Në Qeverinë e Kosovës është duke vazhduar emërimi i zëvendësministrave.

Hamza Balje është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik pasi kryeministri Ramush Haradinaj ka shkarkuar nga kjo pozitë Fatir Berzatin.

Ndërsa, Naim Qelaj është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë, Musa Cena zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal dhe Fehmi Mujota zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës.

Nga këto emërime numri i zëvendësministrave në Qeverinë “Haradinaj” ka arritur në 67.

Lajmi paraprak

Ky është zëvendësministri që u shkarkua sot

Lajmi tjetër

Ish- ushtari i UÇK-së nderohet nga Mbretëria e Bashkuar

MË TË FUNDIT nga KATEGORIA