Hashim Thaçi duke ngrënë pite me uniformë UÇK (VIDEO)

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Video e vitit 1998  nga H. Morina e përpunuar nga Neogazeta. Presidenti Thaçi shihet i veshur me uniformë të UÇK-së.

Kujtojmë që gjatë fjalim e tij në OKB, Thaçi evokoi kujtime nga koha e luftës 1998 ku tha se pikërisht para 20 viteve ai ishte duke e luftuar “regjimin e Milosevicit në Kosovë” dhe se ishte krenar për të kaluarën e tij.

Hashim Thaçi, President i Republikës së Kosovës

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com