Isa Mustafa: Kush e bëri pazarin me vota

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Shkrimi i plotë i Isa Mustafa

Kush i bëri pazar 735 vota nga
Mali i Zi, 374 vota nga Austria, 154 vota nga Sllovenia…?! Nga te vdekurit?
Serbët, malazezët, boshnjakët po u dashka të vendosin për Kryetar të Istogut, me kontigjente të eksportuara të votave në emër të tyre. Në qoftë se e lejojmë këtë rast, atëherë kjo bëhet dukuri dhe nuk kemi pse të mbajmë zgjedhje në Kosovë, sepse porositë e votave përmes serbëve, do ta deformojnë vullnetin qytetar. IM

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com