fbpx

Këto janë 10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë

A picture illustration shows Euro banknotes in Zenica January 26, 2015. REUTERS/Dado Ruvic
Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Diaspora dhe parat që dërgojnë ata në Kosovë janë ndër burimet kryesore të egzitencës ekonomike për shumë familje, raporton “Zëri.info”.

Vazhdimisht dalin raporte se cili nga shtetet e kontinentit të Evropës por edhe jashtë saj dërgon më së shumti para në Kosovë.

Në disa statistika nga Banka Qendrore e Kosovës këto janë 10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë.

Top-10

Gjermania

Zvicra

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Italia

Franca

Austria

Suedia

Belgjika

Anglia

Norvegjia.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Si hapet airbag, shikoni videot me xhirim të ngadalësuar

Tjetra

Naim Ternava dëshmon se Ibrahim Rugova kishte vdekur si musliman

TË FUNDIT NGA RUBRIKA