Kjo është Kryesia e re e LDK-së

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Lidhja Demokratike e Kosovës ka përfunduar mbledhjen partiake për zgjedhjen e kryesisë së re. Në këtë mbledhje është bërë e ditur se kryesia e re e partisë është zgjedhur, por ende nuk është zgjedhur kryesia e re, pra nënkryetarët dhe sekretari i partisë.

Numri i anëtarëve të kryesisë është rritur nga 23 anëtarë në 35 anëtarë.

Pjesë e kryesisë janë: Agim Veliu
Kujtim Shala
Lutfi Haziri
Vjosa Osmani
Gazmend Muhaxheri
Haki Rugova
Ismet Beqiri
Imri Ahmeti
Anton Quni
Hikmete Bajrami
Avdullah Hoti
Muharrem Sfarqa
Sokol Haliti
Vlora Dumoshi
Lumi Abdixhiku
Brikena Krasniqi
Valon Murtezi
Fadil Krasniqi
Rrezarta Krasniqi
Arban Abrashi
Mirjeta Kalludra
Besian Mustafa
Florian Dushi
Selim Kryeziu
Mybera Mustafa
Safet Kamberi
Lutfi Zharku
Lirije Kajtazi dhe Fidan Rekaliu

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com