KQZ: Data e fundit për deklarim të koalicioneve do jetë 30 Gushti

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Në mbledhjen e mbajtur sot, Komisioni Qendror Zgjedhor, ka caktuar afatin zgjedhor për deklarimin e koalicioneve.

KQZ vendosi që 30 gushti të jetë data e fundit për deklarim të koalicioneve, përcjell Telegrafi. Ndryshe në këtë mbledhje është caktuar edhe koha për fushatën zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme.

Kryetarja e këtij komisioni Valdete Daka ka thënë se fushata zgjedhore fillon me 25 shtator dhe përfundon me 4 tetor. Ndërsa për realizimin e zgjedhjeve në këtë komision u tha se nevojiten rreth 6 milionë euro.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com