fbpx

Kujdes me fjalen

/

Kujdes me fjalen,zonjez me cante
Kujdes me fjalen dhe ti zoteri
Pushteti i fjales eshte i vecante
Gatuan male dhe kakerdhi.

Me fjalen rrjedhin perenj me mjalte
Pikojne cezma me helm te zi
Kujdes me fjalen zonjez me cante
Kujdes me fjalen dhe ti zoteri!

Nga fjala humben Jude e Pilate
Stratege e mbreter me mbreteri
Kujdes me fjalen zonjez me cante
Kujdes me fjalen dhe ti zoteri!

Kur fjala nxiret nga buzet jashte
Si dallendyshja s’vjen ne shtepi
Kujdes me fjalen zonjez me cante
Kujdes me fjalen dhe ti zoteri!

Une fjalen vete e shtroj ne karte
Dhe brenda syve se c’eshte e di…
Kujdes me fjalen zonjez me cante
Kujdes me fjalen dhe ti zoteri!

Paraprak

Popullit tim

Tjetra

Ketu s’do jem

TË FUNDIT NGA RUBRIKA

Ketu s’do jem

Ketu s’do jem do jem larguar Ne toke I tretur si te tjeret Ne kafenene e