fbpx

Me këto dy foto ju përshëndes gjendja në sport shumë e keqe

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Diton Kuka alarmon për gjendjen e rënduar në sport. Këtë e bënë përmes fotografive të dy medalisteve. Lexoni më poshtë shkrimin e tij të plotë.

Me këto dy foto të Disit e Nores po i përshendes Kryetarët e Komunave me porosinë që gjendja në nivelin lokal në Sport është shumë e keqe pothuajse në çdo Komunë!
Klubet po na shuhen gjithandej përkrahja për klube e vogël dhe në kufirin e mbijetesës,keni jep premtime koxha e po presim!!!
Komuniteti Sportiv skemi qenë në nivel skemi pas organizim të mirëfilltë në kërkim të drejtave tona,në Pejë kemi pas takime me shumicën e kandidatëve por në takime përfaqêsuesit e klubeve disa prej tyre kanë ardh në mënyrë selektive vetëm aty ku panë pas preferenca për kanddidatin!!
Të shpresojmë por ne skemi punuar sa duhet prandaj mos të presim shumë e Sporti nëpër Komuna ka nevoj për qasje tjetër por të shohim çka e si do veprohet.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Engel: Kosova është faktor stabilizues në Ballkan

Tjetra

Sami Kurteshi komenton rezultatin në Gjilan

TË FUNDIT NGA RUBRIKA