fbpx

Miku e kujton Rugovën në datën e tij të lindjes

“Kujtim i përhershëm për Mikun, Presidentin e Vëllain” – Shkruan Akademik Sabri Hamiti për Presidentin Historik të Kosovës. Ai së bashku me zonjën e tij, Kumrie Rugova-Hamiti, bënë homazhe tek varri i Presidentit.

Ndonëse mund ti hasim rrallë në paraqitje publike, ata janë një çift shumë i dashur dhe simpatik, përderisa kjo vizitë ka domethënie të vecant, pasi të dy ishin shumë të dashur dhe të afërt për Ibrahim Rugovën.

Edhe Neogazeta i bashkohet kësaj vepre dhe këtij homazhi me shumë vlerë.

Kujtim të përhershëm për Presidentin Ibrahim Rugova në datën e tij të lindjes.

Neogazeta
Shperndarje
Lajmi paraprak

Koalicioni VV-LDK në ditëlindjen e Rugovës

Lajmi tjetër

Kosova në testin PISA: përsëri rezultat katastrofal

MË TË FUNDIT nga KATEGORIA