fbpx

‘Miliarderët e internetit’ po humbin para në bursa

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Njëri nga njerëzit më të pasur në botë, është pronari i Amazon, Jeff Bezos, për shkak të “turbulencave’ në bursa ka humbur mbi 9 miliardë dollarë në ditë dhe pasuria e tij tani kap vlerën 144.7 miliardë dollarë.

Edhe miliarderët e tjerë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës që kanë bërë para të mëdha në platformat e internetit shënuan humbje si pasojë e rënies në bursa.

Themeluesit e Google, Sergey Brin dhe Larry Page humbën 4.3 miliardë dollarë, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg humbi 2.4 miliardë, gjithashtu humbje në bursë pati edhe themeluesi i Microsoft, Bill Gates me 1.8 miliard dollarë.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Adelina Ismaili nuk po mund të pajtohet me gjendjen e varfërisë ekstreme në Kosovë

Tjetra

Alarmante: Për tre muaj, 90 mjekë e braktisën Kosovën

TË FUNDIT NGA RUBRIKA