fbpx

Naim Ternava dëshmon se Ibrahim Rugova kishte vdekur si musliman

ITALY - MAY 10: Jean-Paul II and Ibrahim Rugova in Rome, Italy on May 10, 1999. (Photo by Livio ANTICOLI/Gamma-Rapho via Getty Images)
Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Nje qeshtje e cila per shume vite eshte diskutuar ne opinionin e gjere, se Presidenti historik i Kosoves, Ibrahim Rugova, ishte konvertuar nga Islami, kryesisht duke aluduar ne takimin ne Vatikan. Sonte ne emisionin “pressing” Naim Ternava deklaroi se ishte nder te fundit persona qe e kishin vizituar dhe se ai nuk ishte konvertuar.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Këto janë 10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë

Tjetra

Largimi i UNMIK'ut nga Kosova do ta hidhëronte Beogradin

TË FUNDIT NGA RUBRIKA