fbpx

Naim Tërnava fiton mandatin e tij të katërt në krye të BIK

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Sërish në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës do të jetë Naim Tërnava. Kështu kanë vendosur delegatët e Kuvendit të Bashkësisë Islame përmes procesit zgjedhor të mbajtur sot, ku Naim Tërnava fitoi shumicën e votave për të udhëhequr me BIK-un edhe për një mandat. Ndërkaq ky është mandati i tij i katërt që nga viti 2003 kur u zgjodh për herë të parë.

Tërnava mori 52 vota nga trupi zgjedhor, i cili përbëhej nga 28 delegatë të Kuvendit, 28 kryetarët e Këshillave të Bashkësisë Islame të Kosovës në 28 komuna, si dhe një përfaqësues nga Medreseja dhe një nga Fakulteti i Shkencave Islame.

NEOGAZETA

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Bie vinçi! Tre punëtorë të Bechtelit pësojnë lëndime duke punuar në autostradën "Arben Xhaferri"

Tjetra

Agim Bahtiri: Ura ka me u hap, kush mendon ndryshe do t'i dalë punë me neve!

TË FUNDIT NGA RUBRIKA