Përzgjedhësi i Maltës, Farrugia: Kosova brenda pesë viteve do të ketë top-kombëtare

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Përzgjedhësi i Kombëtare së Maltës, Ray Farrugia në konferencë për medie ka folur për ndeshjen me Kosovën.

Ai i ka lartësuar futbollistët e Kosovës, por njëkohësisht ka thënë se Kosova nuk do ta ketë të lehtë dhe se ne këtu kemi ardhur për fitore.

“Sikur Kosova ashtu edhe ne kemi prurje të reja dhe jemi përmirësuar dukshëm. Presim të jetë lojë shumë e mirë. Pa marr parasysh se kundër kujt luan, luan për të fituar. Ne kemi ardhur për të fituar”.

“Jemi duke punuar shumë, pasi jemi në tranzicion”.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com