fbpx

Qeveria shpërndan raportin për 100 ditëshin e punes se saj

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kryeministri Ramush Haradinaj dhe Qeveria e tij, i ka mbushur 100 ditë të qeverisjes së tij. Ai sot, ato që po i konsideron si të arritura i ka përmbledhur në një raport, të cilin e ka prezantuar në Qeveri dhe më pas të njëjtin ia ka dërguar Presidentit Thaçi dhe kryeparlamentarit Veseli.
Se cilat janë punët më të mëdha të kësaj qeverisjeje, lexojeni raportin të plotë:

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Del nga shtrati lumi Mirusha në Malishevë

Tjetra

100 ditët e Qeverisë, LDK-ja godet Haradinajn: E dëmtove buxhetin, e izolove vendin, po qeveris me Kanun

TË FUNDIT NGA RUBRIKA