Ramush Haradinaj kujton vëllain e tij Luanin, në 45-vjetorin e lindjes

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kryeministri Ramush Haradinaj e ka kujtuar vëllanë e tij Luanin, në ditëlindjen e tij të 45-të, i cili ra dëshmor në luftën e UÇK-së.

Ndër të parët në rresht për liri, pa e njohur vdekjen! Në shërbim të atdheut deri në frymën e fundit. Kalove vite të rënda për nga pesha dhe të mëdha për nga vlera! Toka që ia fale jetën, të nderon me lavdi të përjetshme. Në ditëlindjen e 45-të, të kujtojmë me krenari, Luan

 

ka shkruar Haradinaj në Facebook.

Luan Haradinaj ra dëshmor në njërën prej betejave të para të UÇK-së kundër forcave serbe, më 6 maj të vitit 1997.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com