Shaqir Totaj fiton votat me kusht, a do t’i mjaftojnë?

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Mytaher Haskuka nga VV ka marrë 385 vota ndërsa Shaqir Totaj nga PDK ka marrë 452 vota. Pra Totaj ka marrë 67 vota vota më shumë nga numërimimi i votave me kusht dhe me postë.

Megjithatë fitorja i takon Mytaher Haskukës pasi printe për 329 vota më shumë sesa Totaj nga rezultati preliminar i KQZ-së në Prizren.

Mytaher Haskuka do të udhëheqë me Prizrenin për katër vitet e ardhshme, më parë ky qytet është konsideruar si bastion i PDK-së.

Haskuka ka mbajtur pozitën e deputetit në dy mandatet e fundit në Parlamentin e Kosovës.

Prej vitit 2007, Prizreni është udhëhequr prej Ramadan Mujës së PDK’së derisa më herët ishte udhëhequr prej Eqrem Kryeziut të LDK’së.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com