fbpx

Si hapet airbag, shikoni videot me xhirim të ngadalësuar

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen a airbag, por si hapet airbag?

Airbag hapet brenda 1/25 e sekondës dhe syri ynë ose një kamera normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij, transmeton Express

Xhirimi me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Presidenti Rugova fliste për Ushtrinë e Kosovës në vitet e 90’ta

Tjetra

Këto janë 10 shtetet që dërgojnë më së shumti para në Kosovë

TË FUNDIT NGA RUBRIKA