Sot Dita Ndërkombëtare e Vajzave, kryeministri kanadez ia lëshon ulësen vajzës së tij

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Sot është Dita Ndërkombëtarë e Vajzave dhe jo kot thuhet se vajzat janë shumë të dashura, të kujdesshme dhe shumë të nevojshme për secilin prind.

Kësisoj është kryeministri kanadez, Justin Trudeau i cili ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar këtë ditë.

Duke pozuar bashkë me vajzën e tij, ai e ka lënë atë në vendin e “bosses”, duke u pozicionuar dhe shumë e rehatuar në ulëse.

“Urime Dita Ndërkombëtare e Vajzave”, ka shkruar ai në mbishkrimin e fotografisë.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com