fbpx

Supremja refuzon ankesën e LDK-së për zgjedhjet në Prishtinë

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Gjykata Supreme ka vendosur sot për dy ankesat e fundit të subjekteve politike, të paraqitura kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP).

Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), dega në Prishtinë, të paraqitur kundër vendimit të PZAP-së.

Po ashtu, Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dega në Rahovec.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Betonoi kokën dhe telefonoi zjarrfikësit, i riu shpëtohet në momentet e fundit (Video)

Tjetra

Elvis Kelmendi, djali i Naser Kelmendit dënohet në Beograd me 1 vit burg shtëpiak dhe 70 mijë euro gjobë

TË FUNDIT NGA RUBRIKA