fbpx

Raportuesi për Kosovë

Raportuesi për Kosovë në PE: Ky duhet të jetë fundi

Raportuesi për Kosovën në Parlamentin Evropian, Igor Sholtes, vlerëson se dialogut mes Kosovës dhe Serbisë i mungon një mekanizëm i monitorimit që verifikon zbatimin e marrëveshjeve në terren. Këto komente Sholters i ka bërë duke folur për idenë angazhimit të Shteteve të Bashkuara të në bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, për

Lexo më shumë