fbpx

Të telefonojnë me privat? Zbulo me këtë mënyrë numrin që të telefonon

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Të telefonon dikush me privat dhe po të bezdis? Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. J

eni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate?

Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj. Por si mund ta zbulojmë numrin e telefonit që na bezdis, në qoftë se ai del numër privat në ekranin tuaj.

Ndiqni hapat e mëposhtëm që shpjegohen në këtë video.

 

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Dy autostradat kosovare së shpejti me pagesë

Tjetra

Facebook vjen me opsionin që do të ju interesojë të gjithëve

TË FUNDIT NGA RUBRIKA