Vendet që nuk do të kenë rrymë ditëve të ardhshme

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

KEDS-i, të martën, publikoi orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Prishtinë

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.10.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtëpizës së re metalike, transformatorin e ri me pajisjet përcjellëse.

2.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi me punimet në projekte per montimin e konzollave dhe shtrirjen e përçuesit Al/Çe.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovc dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 10 kV.

2.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Komorani (Kodi: 16023007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjeja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i larte, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

3.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Shkabaj (Kodi:15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes 10kV.

4.

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Prishtina lll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ben-Af (Kodi: 10011017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bregut të Diellit, Konvikti 5, Konvikti 1, Menza dhe Qendra Tregtare.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në dalje 10 kV.

5.

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Prishtina lll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi: 10011006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardani te Santea.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në dalje 10 kV.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.10.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00-12:00 dhe 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitaku, Kostërci, Runiku, Baja, Syrigana, Radisheva, Qitaku. Leqini dhe Pemishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i trafostacioneve ekzistuese me të rinj, si dhe ngritjen e shtyllave të betonit në rrjet ekzistues.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive dhe pastrim i trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 11.10.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do te ndërprehet:

· Dalja 10 kV Komogllava (40000009) nga ora 09:00-10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komogllava dhe bizneset në Gerlicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS të ri 10/0.4kV.

2.

Më 12.10.2018 në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha-Brod (Kodi:40044005) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Bitia e Ulët dhe e Epërme, Shushiqa, Paloj, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS të ri 10/0.4kV.

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, siguresave, shkarkuesëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Më 11.10.2018 në NS 110/6 kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

· Dalja 6 kV Paldenica (Kodi:42000004) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamitë, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, revizion.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (Kodi: 30035005) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashnë “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni dhe pastrimi i largpërçuesit.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni dhe pastrimi i trasesë.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajtje të planifikuar

1.

Më 11.10.2018 në NS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishori, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizioni i LP dhe pastrim i trasesë.

2.

Më 11.10.2018 në Gjilani IV 35/10 kV do të ndërprehet.

· Dalja 10 kV Halla e Sporteve (Kodi: 60063001) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Halla e Sporteve, Te Bislimi dhe Banesa.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit të transformatorit.

2.

Me 11.10.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ketë nderprerje totale prej 13:00-19:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini, gurthyesi-Bentakosi i ri, gurthysi-Mogilltë, fabrika Ujësjellësit dhe Godeni, Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te Ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e Kulturës,Te Pasqyrja dhe te Kisha Katolike), Mogillë, Kabashi, Rafshina, Bozovik, Shoshar, Debelldejë, Binqa, Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle, Lagja Arifaj, Gërmove, Gërmova e Ulët, Sodovina, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri, Goshice Kulla dhe Verbani.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ketë nderprerje totale prej 13:00-13:10 dhe 19:00-19:10

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatine, Sllatine e ulet, Sllatine e eperme, Sadovine, Pozhoran (nje pjese), Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile , Mulliri Tina Fabfika e ujit, Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Skifteraj, fshati Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, TS Privat 1, Vinkesi, 121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj TS 123 Ramajt TS124 Zukajt TS 125 Kulla TS126 Alidemët TS127 Alidemët TS147 P(Shtëpia Private) TS 148 Gurthysi (Qerimi) TS149 Pompa TS 150 Pozhoran TS 151 Novosell TS 152 TS. E fundit TS 153 Ramjan(Imria), TS 154 Ramjan P.(Zahir) TS 155 Ramjan(Xhamija) TS 156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS 158TS i Ri Zukajt Pozhoran, TS 160 TS Pirrajt Pozhoran TS 159, TS Pozhoran Dalja e Reja TS 162 TS SH Fusha e Sportit, Fabrika Jeta.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të nderprehen prej orës 15:00-17:00

Dalja 10kV Tërpeza

Dalja 10kV Kllokoti

Dalja 10kV Sllatina

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 . Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Skifteraj. Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatine e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehen prej orës 17:00-19:00

Dalja 10kV Pozhorani

Dalja 10kV Industriali

Dalja 10kV Stacionari

Dalja 10kV Fabrika Jeta

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121Pompa (Zejna) TS.122 Pirraj TS 123 Ramajt TS 124 Zukajt TS 125 Kulla TS 126 Alidemët TS 127 Alidemët TS 147 P(Shtëpia Private) TS 148 Gurthysi(Qerimi) TS 149 Pompa TS 150 Pozhoran TS.151 Novosell TS 152 TS, e fundit TS 153 Ramjan(Imria), 154 Ramjan P.(Zahir), TS155 Ramjan(Xhamija) TS 156 Ramjan (Shkolla), TS 157 Mulliri, TS 158TS. i ri Zukajt Pozhoran, TS160 TS. Pirrajt Pozhoran TS 159TS, Pozhoran Dalja e Reja, TS 162 TS.SH Fusha e Sportit, Fabrika jeta,fsh.Mogille, një pjesë të Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, Bujku, Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile, Mulliri Tina Fabrika e Ujit.

Më 11.10.2018 në NS 35/10kV Lladovë do të ketë nderprerje totale prej 13:00-15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta, Vrapqiqi, Zhegra, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët. Fabrika e radiatorëve, Mulliri dhe Ceni company dhe Pasjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i Scadës, “Point to point” test.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com