Veseli fton qytetarët të dalin në zgjedhje masivisht

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli po voton në qendrën e votimit në shkollën fillore “Faik Konica”.

Ai ishte i shoqëruar nga bashkëshortja e tij.

Veseli ka bërë thirrje që qytetarët të dalin sa më masovisht në zgjedhje për të zgjedhur ata që do të udhëheqin komunën e tyre.

Do të uroja gjithë qytetarët e vendit për këtë ditë të zgjedhjeve.

Në të njëjtën kohë i thërras në mënyrë sa më solemne , të qetë, që sa më shumë të dalin në zgjedhje, t’i përgjigjen obligimit qytetar dhe në të njëjtën kohë të votojnë për ata të cilët do të udhëheqin për katër vitet e ardhshme.

Ata kanë të drejtë të dinë se kush do t’i udhëheqë.

Jam i sigurt se do të dinë të votojnë ata që janë më të mirët.

Le të fitojnë kryetarët më të mirë të komunave

ka thënë Veseli.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com