Veseli: Jemi me familjet e policëve të aksidentuar në çastet e pritjes në ankth

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Veseli: Jemi me familjet e policëve të aksidentuar në çastet e pritjes në ankth

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se aksidentimi i dy policëve tanë, në afërsi të lumit Lepenc, është një lajm i dhimbshëm që i ka pikëlluar të gjithë.

“Jemi me familjet e tyre, në këto çaste tejet të rënda e të pritjes në ankth”, ka thënë Veseli, përcjell Klan Kosova.

“Falënderoj FSK-në, Policinë e Kosovës, zjarrfikësit, si dhe të gjithë ata që prej mbrëmë janë në kërkim të dy policëve”

 

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com