Veseli: Qëndrimi i PDK-së është i qartë, Marrëveshja për Demarkacionin duhet të kalojë

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kryetari  i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri  Veseli ka përshëndetur vendimin e Qeverisë për ta dërguar në Kuvend Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Veseli thotë se marrëveshja duhet të kalojë dhe vota e PDK-së është pro.

“Përshëndes vendimin e Qeverisë për ta sjellë në Kuvend Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Qëndrimi i Partisë Demokratike të Kosovës është i qartë. Marrëveshja duhet të kalojë dhe vota jonë është “pro”, siç e kemi thënë në vazhdimësi.

Izolimi i qytetarëve tanë duhet të marrë fund. Presim nga Bashkimi Evropian liberalizimin e vizave”, shkruan Veseli.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com