Voton Shaqir Totaj

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës, për postin e Kryetarit të Prizrenit, Shaqir Totaj, ka kryer obligimin e tij qytetar.

Ai ka hedhur votën e tij, në një nga qendrat e votimit në këtë qytet, ndërsa ka thënë se pret që dhe gjithë prizrenasit të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të votimit, njofton Klan Kosova.

Tutje ai është shprehur optimist, se do të jetë fitues i kësaj beteje të balotazhit.

”Unë pres konfirmimin e fitores, që e kemi arritur në raundin e parë. Pres pjesëmarrje masovike të qytetarëve. Nuk pat vështirësi”, ka përfunduar ai.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com