fbpx

Yee: SHBA-të kanë arsye të qëndrojnë në Ballkan

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të pranishëm në Ballkanin Perëndimor dhe synojnë të mbeten të përkushtuara në rajon, tha sot zëvendës-ndihmës Sekretari amerikan i shtetit, Hoyt Brian Yee.

SHBA-të kanë qenë prej kohësh të pranishme në Ballkanin Perëndimor dhe synojnë të mos qëndrojë atje për shkak të instinktit altruist, por sepse për ne është e rëndësishme që Ballkani të ketë sukses, të bëhet një vend i begatë

tha Yee në konferencën “Investimi në të ardhmen: A munden ndërmarrësit ta rregullojnë Ballkanin?” e organizuar nga Këshilli Atlantik në Uashington.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com
Paraprak

Ekonomia e Shteteve të Bashkuara shënon rritje prej 3.3%

Tjetra

Rugova: Rivotimi i papranueshëm, të anulohen votat më postë dhe të shpallëm fitues

TË FUNDIT NGA RUBRIKA