Zbulojeni se a keni parazitë në trup

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com

Mendimi se mund te keni parazite ne stomakun tuaj mund te shkaktoje ndjenje te cuditshme. Megjithatë,ekziston gjithmonë një mundësi. Infektimi nga krimbat parazit nuk ndodhe vetem tek individët që jetojnë në vendet e pazhvilluara.
Në fakt, mund të jetë shumë e lehtë për këdo që të infektohet. Konsumi i ujit dhe ushqimit të kontaminuar, sidomos mishi që nuk është gatuar shumë mirë, mund të shkaktojë pranimin e paraziteve ne zorret tuaja.
Disa njerëz nuk ndjenje ndonje simptome apo shohin ndonje shenje per pranine e paraziteve

Pyesin nëse barku juaj po strehon organizma të tmerrshëm, të tilla si parazitet? Më poshtë do të hasni disa shenja treguese se mund të ketë disa krijesa që kanë krijuar strehim në zorrët tuaja për disa kohë tani.

1.Ju gjithmonë ndiheni të lodhur
2.Ju vazhdimisht ndjeheni të uritur
3.Ju ndiheni te merzitur apo ne depresion
4.Keni mungese te hekurit ne gjak
5.Probleme të vazhdueshem të aparatit tretës
6.Dhimbja e barkut
7.Problemet me lëkurën

Nëse keni këto simptoma, ju rekomandojmë ta vizitoni mjekun familjar për analiza laboratorike.

Neogazeta
- Ndarje nga Neogazeta.com